Ексклюзивний представник
в Україні
КОМПАНІЯ МЕДІСПОРТ - ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК БРЕНДУ COMPEX В УКРАЇНІ

Останні Новини

Як позбутися целюліту з міостимулятором Compex: 3 основні поради

Целюліт, також відомий як "апельсинова шкірка", є найстрашнішим кошмаром багатьох людей, особливо жінок. Жінки справді більш схильні до цієї проблеми, ніж чоловіки, цей феномен можна пояснити з наукової точки зору. Справді, шкіра у жінок, як правило, тонша, а шари жиру утворюються більше на поверхні; але, перш за все, жіноче тіло складається з більшого відсотка жиру, оскільки воно «створене» для того, щоб забезпечувати енергією дитину під час вагітності та годування грудьми. Саме жіночі гормони (естроген та прогестерон) призводять до накопичення жиру у певних ділянках тіла, таких як стегна та сідниці.

 

Точка зору мануального терапевта, спортсмена Джозефа А. Шепарда про девайс Compex Mini

Про автора: Мене звати Джозеф А. Шеппард. Я мануальний терапевт, лікар, дослідник та спортсмен. Я почав активно займатися спортом та тренуваннями в дуже ранньому віці, вже тоді, зрозумів наскільки важливими є фізичні вправи та харчування для здоров’я, самопочуття та спортивних результатів.

Зараз я завзятий велосипедист, прихильник фітнесу, дотримуюся пескетаріанського вегетаріанського способу життя.

 

Переваги бездротового міостимулятора Compex Mini

Якщо вам потрібен портативний міостимулятор, то бездротовий Compex Mini це найкраща пропозиція від лідера на ринку. Цей електроміостимулятор настільки компактний та легкий, що його можна взяти з собою куди завгодно та використовувати під час подорожі. Він підключається до вашого смартфону, саме тому ним дуже легко управляти. У бездротовому стимуляторі Compex Mini користувачам доступні шість програм, а саме: «Опір», «Активне відновлення», «Знеболення», «Розминка м'язів перед тренуванням», «Витривалість» та «Рослабленя м`язів». Читайте далі, щоб дізнатися більше про переваги бездротового міостимулятора Compex Mini.

 

Особливості фітнес тренувань та харчування в період вагітності

Вагітність особливий стан жінки. В цей період очікування нового життя можна залишатися активною, піклуючись не лише про власне здоров`я та підтримку гарної фізичної форми, а й гармонійний розвиток малюка. Далі знайдете корисні поради щодо безпечних занять фітнесом та харчування прихильниці фітнесу, письменниці, блогерки, активної матусі.

 

Як тренування міостимуляції сприяють спалюванню жирової тканини

У цій статті розглянемо як тренування міостимуляції сприяють спалюванню жирової тканини. Проблема спалення жирової тканини турбує багатьох людей, дуже часто її сприймають як привід для піару та «маркетинговий інструмент» у сфері фітнесу та здорового способу життя. Існують певні суперечності у висвітленні та трактуванні цієї теми в контексті наукових досліджень. Спробуємо знайти аргументовану та професійну відповідь на питання.

 

Руйнуємо стереотипи стосовно харчування

Як правильно харчуватися, щоб не набрати зайвої ваги?. Пропонуємо корисні поради фітнес тренера; руйнуємо найпоширеніші стереотипи стосовно харчування. Цю статтю варто прочитати прихильникам фітнес тренувань та здорового способу життя.

 

Значення міостимуляції Сompex для м`язів спини та попереку

У статті розповімо чому міостимуляція Compex дуже потрібна для м'язів спини та попереку. Рекомендуємо звернути увагу на цю інформацію, якщо займаєтеся бігом, ведете активний спосіб життя, дбаєте про здоров`я та хочете підтримувати гарну фізичну форму в будь –якому віці.

 

Як міостимулятор Compex допомагає подолати стрес?

У житті кожної людини часто трапляються різні стресові ситуації. У статті поділимося ефективними порадами та лайфхаками про те, як міостимулятор Compex допомагає ефективніше подолати стрес.

 

Ще більше інформації за категоріями