Якщо вам потрібен портативний міостимулятор, то бездротовий Compex Mini це найкраща пропозиція від лідера на ринку. Цей електроміостимулятор настільки компактний та легкий, що його можна взяти з собою куди завгодно та використовувати під час подорожі. Він підключається до вашого смартфону, саме тому ним дуже легко управляти.

У бездротовому стимуляторі Compex Mini користувачам доступні шість програм, а саме:«Опір», «Активне відновлення», «Знеболення», «Розминка м'язів перед тренуванням», «Витривалість» та «Рослабленя м`язів».

Пристрій можна взяти з собою куди завгодно

Однією з найбільших переваг бездротового електроміостимулятора м’язів Compex Mini є його портативність. Модулі й електроди настільки компактні та легкі, що їх можна легко і зручно носити в кишені. Завдяки бездротовій конструкції пристрою, можна забути про незручні електричні дроти, що постійно плутаються та заважають вільно пересуватися.

Звичайно, можна використовувати бездротовий електроміостимулятор Compex Mini і у спортзалі. Однак його дизайн дозволяє легко використовувати його під час подорожі.

Час автономної роботи акумулятора міостимулятора становить приблизно 6 годин, отже, можна без проблем користуватися електроміостимулятором навіть, якщо певний час немає можливості зарядити пристрій.

Ви можете користуватися пристроєм коли працюєте, або перебуваєте у дорозі до місця призначення. Ви можете використовувати його навіть під час бігу чи їзди на велосипеді.


Бездротовий електроміостимулятор м'язів Compex Mini підключається до вашого смартфону

Користувач має можливість керувати бездротовим міостимулятором Compex Mini через спеціальний додаток Compex Mini для смартфону.Додаток працює як на базі мобільного телефону типу iPhone, так і на пристроях Android. Додаток не потребує значної потужності процесора, тому ви можете запустити програму на дешевому телефоні. Разом з тим запуск програми на мобільному телефоні суттєво вплине на час роботи батареї вашого телефону.Пристрій з’єднується з програмою на телефоні через Bluetooth. Це означає, що підключення відбувається швидко та легко. Крім того, він буде швидко реагувати на вхідні дані.

Програма допоможе вам правильно розташувати електроди, щоб ви могли активувати будь-яку групу м’язів, яку вбрали, враховуючи ваші власні цілі тренування. Окрім цього, в девайсі передбачено функцію збереження історії тренувань, щоб ви могли спостерігати, яких результатів досягли з часом, і вносити корективи у свій режим тренувань.

Бездротовий м’язовий електроміостимулятор Сompex Mini пропонує шість програм електростимуляції.

Мабуть, найбільшою перевагою бездротового стимулятора м’язів Compex Mini є підібрані програми, які він пропонує. Ви можете підлаштувати свої тренування відповідно до своїх цілей у фітнесі. Декілька програм сприяють відновленню після тренувань.

Витривалість

Якщо ви зосереджені на кардіотренуваннях, програма на витривалість ідеально підійде для вас. Програма допомагає тренувати повільні м’язові волокна, які впливають на рівень витривалості. Це особливо важливо для таких видів спорту, як біг або плавання.

Опір

Якщо ви хочете покращити рівень фізичної підготовки, програма «Опір»— це правильний вибір. Вона допомагає тренувати як повільні, так і швидкі м'язові волокна. Програма покращує фізичні можливості у різних видах діяльності, де потрібні витривалість та високий рівень вибухової сили.

Розігрів м'язів перед тренуванням

Якщо хочете підготувати м’язи до тренування, ви можете вибрати режим розігріву м'язів перед тренуванням Програма не спричиняє скорочення м’язів. Натомість вона зосереджується на збільшенні припливу крові до м’язів. Цей процес підвищує рівень насиченості киснем тієї групи м'язів, на якій проводиться сеанс міостимуляції, що значно покращує продуктивність тренувань.

Знеболення (режим ТЕНС)

Якщо відчуваєте біль у м'язах після тренування або дискомфорт внаслідок хронічного болю, то програма трансшкірної електростимуляції (TEНС) Знеболення саме для вас. Цей режим не спричиняє скорочення м’язів. Натомість він надсилає електричні імпульси, які блокують сигнал болю у вашому мозку Цей режим також сприяє вироблення ендорфінів, що ще більше знижує рівень болю.

Розслаблення м'язів

Якщо ви просто хочете відпочити та розслабитися, то програма «Розслаблення м’язів» — ідеальне рішення. Вона створена для того, щоб ви могли відчути, що м’язи масажуються. Цей режим допомагає усунути біль після тренування.

Активне відновлення

Програма «Активне відновлення» допомагає підтримувати м’язи м’якими та розслабленими після тренування. Якщо після тренування ви часто страждаєте від скутості чи надмірного напруження м’язів або відчуваєте ниючий біль у м'язах, то ця програма допоможе усунути дискомфорт. В процесі сеансу з програмою «Активне відновлення» збільшується приплив крові до м’язів.

Джерело