Ексклюзивний представник
в Україні
КОМПАНІЯ МЕДІСПОРТ - ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК БРЕНДУ COMPEX В УКРАЇНІ

Останні Новини

Міостимуляція допомагає при травмі спинного мозку: як активувати рух нижче рівня травми

Після травми спинного мозку люди можуть відчувати значну слабкість або біль, а це негативно впливає на можливість проводити реабілітаційні вправи та заходи. Фахівець –реабілітолог може рекомендувати проведення сеансів міостимуляції для активізації рухових навиків, зменшення болю, стабілізації вегетативної функції нижче рівня травми. Для того, щоб читачі краще зрозуміли що таке електроміостимуляція, обговоримо у цій статті: особливості процесу, як максимізувати його результати, види електроміостимуляції, пов'язані ризики та переваги.

 

Чому міостимуляція Compex необхідна людям з діагнозом дитячий церебральний параліч?

Дитячий церебральний параліч – це група розладів, які зазвичай характеризуються порушенням руху, рухової або м’язової діяльності. Форма складності захворювання у кожної людини різна. Причину церебрального паралічу часто важко визначити, але зазвичай це певна травма голови або головного мозку до, під час або в перші дні, тижні чи місяці після народження пацієнта. Дуже часто причиною виникнення ДЦП є помилка лікарів під час пологів.

Дитячий церебральний параліч неможливо вилікувати медикаментозно. Проте, існує багато різних видів терапії та лікування симптомів ДЦП. Таке лікування, як електростимуляція, дало певні позитивні результати для м'язової системи дітей з діагнозом церебральний параліч.

 

Досвід застосування електростимуляції Compex для профілактики вивиху щиколотки та оптимізації відновлення після травми

Спортсмени дуже часто стикаються з проблемою травми щиколотки. У статті розповімо про досвід застосування міостимулятора Compex для профілактики вивиху та травм щиколотки. Ця інформація буде цікавою для бігунів, велоспортсменів, людей, що ведуть активний спосіб життя та прагнуть завжди залишатися у гарній фізичній формі.

 

Чи може нейростимуляція відновити можливість ходити після травм?

Як точно розрахована нейростимуляція м`язів у поєднанні з інтенсивною фізичною реабілітацією посприяла відновленню певних можливостей ходити самостійно у трьох пацієнтів – чоловіків, які були паралізовані більше чотирьох років після важких травм.

 

Електростимуляція при розсіяному склерозі

Розсіяний склероз – це хронічне захворювання, в процесі якого можуть виникати короткотривалі періоди покращення або ремісіїю. В такому випадку покази до застосування електростимуляції залежатимуть від наявних симптомів та функціональних обмежень пацієнта.

 

Як електростимуляція може полегшити періодичний біль у жінок?

За даними соціологічних досліджень, від 50 до 70% дівчат віком 12 -19 років відчувають дискомфорт від болю у животі (дисменореї) під час фізіологічних циклів жіночого організму. Дані, наведені вище, стосуються постійного або періодичного болю.

 

Ефективність електростимуляції Compex при болю сідничного нерва. Ішіас

Запалення сідничного нерва є причиною болю, який може поширюватися по ходу всього нерва, в ділянці сідниць, стегон, ніг, стоп та аж до пальців ніг. Використання міостимуляції є одним з найефективніших способів терапії даного захворювання.

 

Переваги електростимуляції після реконструкції передньої хрестоподібної зв`язки

Фізіотерапевти щодня стикаються з проблемою реабілітації реконструкції передньої хрестоподібної колінної зв'язки. Однією з найпоширеніших супутніх проблем є м'язова атрофія: ця проблема особливо впливає на чотириголовий м'яз, м'язи стегна та триголовий м'яз гомілки. Атрофія чотириголового м'яза часто становить понад 20% труднощів протягом перших трьох місяців розвитку хвороби. Таким чином, згідно з протоколами післяопераційної реабілітації, основні зусилля спрямовані на швидке відновлення функції м`язів та сили пацієнта.

 

Ще більше інформації за категоріями