Ексклюзивний представник
в Україні
КОМПАНІЯ МЕДІСПОРТ - ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК БРЕНДУ COMPEX В УКРАЇНІ

Останні Новини

Огляд електростимулятора SP 6.0. Джо Тейлор, кросфіт атлет

Я виявив, що в міру того, як ставав досвідченішим кросфітером, спортивні сеанси масажу та пінний рол стали невід'ємною частиною моїх тренувань, забезпечуючи мою витривалість та працездатність. Але нещодавно я вирішив підвищити обсяг своїх тренувань, і м'язи просто перестали повністю відновлюватися. Мені потрібна повноцінна та потужна альтернатива. Я звернув увагу, що у кількох людей у моєму спортзалі був апарат-міостимулятор Compex, який мені порекомендували в результаті. Ну що ж, я вирішив розібратися, чому всі так дбають про цей пристрій.

 

Елітні спортсмени вибирають Compex для профілактики м’язового болю після змагань

М'язовий біль (крепатура) спричиняє чимало дискомфорту внаслідок інтенсивного тренування та, як правило, «вибиває спортсмена з колії» на кілька днів після змагань. Проте зараз професійні спортсмени, такі як Марк Санчес (гравець в американський футбол, захисник New York Jets), запобігають м'язовому болю після тренування за допомогою програми Compex,.що відновлює

 

Допомога та відновлення з Compex після стресових ситуацій

Іноді обмеження, стресові ситуації повсякденного життя та проблеми, що з ними пов'язані, спричиняють психологічне напруження, на яке кожна людина реагує по-різному.Найбільш поширеним проявом, безсумнівно, є напруження м`язів. Причиною такого напруження є те, що тіло людини тривалий час перебуває у неправильній позі, що невластива для його нормального стану. Під час стресової ситуації важко розслабитись, м'язи постійно напружені і, як наслідок, виникає дискомфорт або навіть відчуття болю.

 

Відновлення м'язів з допомогою електростимуляції Compex

Надто інтенсивні, тривалі або часті сеанси тренувань можуть призвести до протилежного від бажаного ефекту: зниження фізичних якостей. Лише добре спланований план тренувань, повторення сеансів тренувань, що чергуються, з достатнім часом відновлення, дасть можливість спортсмену поступово досягти свого оптимального рівня продуктивності. У цьому питанні роль електростимуляції може стати вирішальною

 

COMPEX - ПАРТНЕР КИЇВ ПІВМАРАФОН 2017

Compex приєднався до масштабної події у житті столиці – VII Київського півмарафону!

 

COMPEX – один із спонсорів REEBOK KYIV BATTLE

: 4-5 лютого Compex Україна виступив спонсором міжнародного турніру з кросфіту Kyiv Battle 2017. Протягом двох днів у столичному комплексі "Акко Інтернешнал" тривала боротьба серед найкращих кросфітерів України та країн ближнього зарубіжжя.

 

Антон Галагуз про електростимуляцію з Compex

Я придбав для себе COMPEX SP 4.0 і активно його використовую. Це точно не самонавіювання. Я помічаю ефект. Оскільки я не використовую його для тренувань, я не можу розповісти про цей ефект, але якщо говорити про його застосування для відновлення та зменшення м'язового болю - то це дуже помітне явище. Наприклад, після тренування на конкретну групу м'язів, я на цю ж групу м'язів ставлю COMPEX і біль на ранок зменшується в рази. Це реальні факти.

 

Ще більше інформації за категоріями