М'язовий біль (крепатура) спричиняє чимало дискомфорту внаслідок інтенсивного тренування та, як правило, «вибиває спортсмена з колії» на кілька днів після змагань. Проте зараз професійні спортсмени, такі як Марк Санчес (гравець в американський футбол, захисник New York Jets), запобігають м'язовому болю після тренування за допомогою програми Compex,.що відновлює

«Ніколи не почувався краще», - заявив Санчес в інтерв'ю ESPN, відповідаючи на питання про ефект застосування електростимуляції Compex для відновлення після тренування. «Пристрій допоміг швидше вимивати молочну кислоту», каже Санчес. «Це своєрідна профілактична терапія, що схожа на лікування прохолодним компресом».

Спеціальна програма «Відновлення після змагань» усуває молочну кислоту, збільшує приплив крові, а також стимулює вироблення ендорфіну після тренування. Поєднання саме цих факторів зменшує біль у м'язах, як наслідок, м'язи розслабляються та значно швидше готові повернутися до роботи.

"Відновлювальну програму після змагань використовують багато відомих спортсменів, таких як футболісти Марк Санчес та Ліонель Мессі, кросфітери Мет Фрейзер та Сара Зігмундсдотір, велосипедист Пабло Родрігез, тріатлет Саймон Лессінг та багато інших", - ділиться Грег Хулгейт, директор з продажу Compex. «Результати, які вони отримали, вражають, і тепер вони можуть оптимізувати свої тренування відповідно до власних конкретних спортивних цілей».


В доповнення до використання відновлювальних програм стимулятори м'язів Compex дають змогу спортсменам покращувати силу м`язів за допомогою цілеспрямованих програм міостимуляційної терапії. Під час проведення клінічних досліджень було підтверджено, що спортсмени, використовують Compex, підвищують силу м'язів на 5-15%!

Розроблені світовим лідером в галузі електростимуляції, застосування апаратів Compex схвалено Управлінням санітарного нагляду за якістю продуктів та медикаментів (FDA).

Якщо Ви хочете відкрити силу Сompex та готові від слів перейти до діла, то записатися на безкоштовний тест-драйв можна за посиланням.