Compex приєднався до масштабної події у житті столиці – VII Київського півмарафону!


10 квітня 2017 року відбулося наймасовіше бігове змагання в Україні Nova Poshta Kyiv Half Marathon. Цього року в події взяла участь рекордна кількість учасників: їхня кількість досягла 9 000 осіб, серед яких були українські політики, спортсмени, українські знаменитості, бізнесмени та просто прихильники активного способу життя. Для учасників півмарафону було передбачено кілька дистанційних маршрутів – на 21, 10, 5 та 2 км.


Compex, як надійний партнер спортсменів, виступив як спонсор заходу, а також встановив свій намет, де всі бажаючі могли пройти курс стимуляції для розігріву та для швидкого відновлення після виснажливого забігу. Охочих спробувати міостимуляцію було дуже багато, а це означає, що дедалі більше атлетів тепер знають, що таке сучасні технології у спорті.


Адже електростимуляція – один із найефективніших способів тренування м'язів, а ще забезпечує їх швидке відновлення після надмірних навантажень, у тому числі тих, що пов’язані з профілактикою тендиніту. Ми вдячні всім, хто був з нами в ці дні та дуже чекаємо на нові зустрічі на наступних змаганнях!