4-5 лютого Compex Україна виступив спонсором міжнародного турніру з кросфіту Kyiv Battle 2017. Протягом двох днів у столичному комплексі "Акко Інтернешнал" тривала боротьба серед найкращих кросфітерів України та країн ближнього зарубіжжя.


60 професійних спортсменів та 60 аматорів змагалися за призовий фонд у розмірі 100 000 гривень. Оцінювали учасників незалежні судді турніру – 20 професійних сертифікованих спортсменів із кросфіту. Головним суддею змагань став Антон Галагуз – п'ятикратний чемпіон України з пауерліфтингу, призер Dog&Grand CrossFit Showdown, переможець Odessa Athletics Challenge.


Суперництво між учасниками було шаленим, адже кожен із них мав досить високий рівень тренованості та підготовки. Команда Compex також перебувала в самому центрі подій, підтримуючи атлетів та допомагаючи їм розігріватися і відновлюватися між виступами.


До речі, головний суддя турніру – Антон Галагуз – є амбасадором Compex та неодноразово схвально та приязно відгукувався про користь електростимуляції у професійному та аматорському спорті. Детальне інтерв'ю з Антоном можна прочитати тут.

Compex теж вирішив заохотити переможців турніру, подарувавши їм знижки на придбання своєї продукції.


Ну а попереду нові змагання та нові завдання перед Compex!