Великі та малі, косі, поперечні – це м'язи живота, що виконують кілька функцій: підтримують внутрішні органи, що розташовані в черевній порожнині, забезпечують хорошу стійкість хребців ділянки попереку, забезпечують рухливість більшої частини хребта, можливість видихання повітря з легенів та хороший баланс сил між верхніми та нижніми кінцівками.

Ці функції м'язів мають вирішальне значення для більшості фізичних тренувань або спортивних активностей. Тому тренування саме цієї ділянки м`язів потребує особливих зусиль.

Крім функції механічної підтримки, м'язи черевного поясу, якщо вони не сховані під товстим шаром жирової тканини, теж несуть відповідальність за форму талії та за конкретний вид «кубиків пресу», для поверхневих м'язів живота, що розташовані на його передній частині.

Compex пропонує спеціальну програму "Формування кубиків преса", яка допомагає збільшити обсяг м'язів, забезпечуючи надзвичайно інтенсивні скорочення м'язів, що повторюються під час сеансу тренування. Якість електричного струму та імпульсів, що виникають у процесі сеансу електростимуляції Compex, дають змогу залучити до активної роботи найглибші м'язові волокна. Саме це гарантує ефективність тренування якщо, що тренування виконується з оптимальним рівнем інтенсивності та регулярності.

Програма: Зміцнення пресу (залежно від моделі електростимулятора Compex)

Тривалість циклу та частота застосування: 6 тижнів.

Регулярно впроваджуйте електростимуляцію у тренування. Щонайменше 3 сеанси на тиждень протягом 6 тижнів – це мінімальна кількість занять, при яких ви отримаєте дивовижні результати!

Зверніть увагу на те, що можна працювати над декількома групами м'язів в один день, наприклад, розробляти м'язи живота, стегон, рук, все залежить лише від того, скільки часу у вас є. Однак не рекомендується працювати з однією групою м'язів кілька разів поспіль протягом одного дня.

Розмішення електродів:


Положення тіла та вправи: Нижче наведено кілька прикладів вправ, які можна виконувати з Compex для зміцнення м'язів живота.

ВПРАВА 1: ТОНІЗУЙТЕ М'ЯЗИ ЖИВОТА, ЛЕЖАЧИ НА СПИНІ, ВПИРАЮЧИСЬ НОГАМИ В КРІСЛО, ПОКЛАВШИ РУКИ ВЗДОВЖ ТУЛУБА


ВПРАВА: 2 ТОНІЗУЙТЕ М'ЯЗИ ЖИВОТА + РУХИ ЗІ СТОРОНИ В СТОРОНУ


ВПРАВА 3: ТОНІЗУЙТЕ М'ЯЗИ ЖИВОТА + ПІДІЙМАННЯ ГОЛОВИ


ВПРАВА 4: ТОНІЗУЙТЕ М'ЯЗИ ЖИВОТА, СТОЯЧИ НА КОЛІНАХ І ВПИРАЮЧИСЬ РУКАМИ В ПІДЛОГУ


Налаштування інтенсивності:

Потрібний ефект: Забезпечити потужні скорочення, у яких залучено якомога більше м'язових волокон.

Важливо регулярно збільшувати інтенсивність до максимально допустимого та комфортного для вас рівня! Це важливо, оскільки інтенсивність прямо визначає відсоток залучених м'язових волокон. Оскільки є звикання організму до навантажень, ви повинні постійно збільшувати рівень інтенсивності протягом кожної сесії (наприклад, кожні 4-5 скорочень), а також від одного сеансу до іншого. Хороший спосіб зробити це - встановити ціль кожної сесії, щоб вона перевищувала рівень інтенсивності, досягнутий під час попередньої сесії. Наприклад, вперше ви повинні досягти рівня інтенсивності не менше 100, а потім спробувати наблизитися до рівня близько 250. Часто спортсменам вдається досягти максимуму 999!

Увага: Підвищення рівня інтенсивності необхідно здійснювати лише під час фази скорочення! Під час фази спокою рівень інтенсивності ділиться на 2, і вам не потрібно його збільшувати.

Під час розминки та фази відновлення збільшіть інтенсивність до вираженого тремору м'язів, залишаючи при цьому відчуття комфортними. В апараті SP8.0 вбудована функція AUTORANGE, яка автоматично регулює інтенсивність, і як тільки ваш індивідуальний рівень інтенсивності знайдений, його буде встановлено як «оптимальний рівень інтенсивності».

На бездротових пристроях екран дисплею відображається так:



Дивіться відео тренування Сompex для зміцнення м'язів живота