В процесі будь – якої інтенсивної тренувальної програми, хороша фізична підготовка, навчання та кондиціювання є головним вирішальним фактором для досягнення чудових результатів та запобігання травмам. Найперше і найголовніше завдання полягає в тому, щоб переконатися, що Ваша програма тренувань CrossFit, тренажерний зал та особистий тренер повністю відповідають Вашим можливостям та цілям.

Після того, як Ви обрали оптимальний режим Тренування/ Відпочинку та визначили свій режим харчування, Ви можете обміркувати питання про перехід на більш високий рівень тренувань, разом із електростимулятором Compex. Цей прилад створений не лише для того, щоб допомогти Вам відновитись, а й для того, щоб збільшити Ваші силу та можливості; це дасть можливість підіймати більшу вагу, стрибати вище, а також досягти та перевершити Ваші цілі в процесі тренування..

Думаєте, це звучить надто добре, щоб бути правдою? Compex обов'язково допоможе Вам при тренуваннях досягти поставленої цілі у CrossFit.

Залучаємо більше м'язів

Compex може допомогти Вам збільшити свою силу завдяки залученню в активну роботу більшої кількості м'язових волокон, але як саме? Що це означає?

Припустимо, Ви хочете підіймати більшу вагу для цього Вам потрібно залучити в процес тренування якомога більше м'язів. Коли Ви збільшуєте вагу, яку підіймаєте, Ваш мозок посилає імпульс до потрібної групи м'язів, щоб залучити більше м'язових волокон – це допомагає підвищити Ваші можливості, тобто нарощує силу. Це потребує часу, навіть якщо Ви давно займаєтеся силовими вправами, адже при звичайному тренуванні Ви залучаєте лише близько 30% м'язів.

Разом з Compex, Ви можете залучити більше м'язів, оскільки стимуляція діє безпосередньо на потрібний м'яз і не потребує різкого підвищення навантаження. Прилад посилає сигнал, що стимулює Ваші м'язи замість Вашого мозку. Адресувати сигнал конкретним м'язам можна ще й завдяки тому, що саме на м'язах, які Ви хочете опрацювати, закріплюються спеціальні датчики-електроди. Це дає можливість зробити інтенсивними тренування м'язових груп, які потрібні для хорошої фізичної форми, але дуже важко натренувати, наприклад, сідничні м'язи.

Тренування з електростимулятором Compex можна застосовувати замість силового тренування, або як доповнення до Вашої тренувальної програми з нарощування ваги або заняття пауерліфтингом. Compex допоможе Вам збільшити силу завдяки залученню більшої кількості м'язів, даючи можливість підіймати більшу вагу. Якщо Ви тренуєтеся з додатковою вагою (робите мертву тягу або поштовх штанги) – Compex допоможе Вам досягти високих результатів та підіймати більшу вагу.

Зниження негативного впливу тренувань на організм

Для підвищення силового показника потрібно, як правило, поступово збільшувати навантаження. Однак, це може спричинити біль і потребуватиме часу для відновлення, буде створювати тиск на суглоби та сполучні тканини і може призвести до травми. М'язовий електростимулятор Compex допоможе уникнути цих проблем і підвищити силові показники.

Використання Compex під час тренувань спричиняє інтенсивніші м'язові скорочення, без додавання більшої ваги. Це зменшує вплив на суглоби і не завдає шкоди продуктивності організму. Також прилад дає змогу витрачати менше часу на відновлення, завдяки спеціальній програмі.

Отримуйте більше щоденних силових тренувань, щоб підвищити свої показники.

Баланс

Усі ми маємо сильну сторону. Коли Ви займаєтеся CrossFit, навіть якщо Ви знаєте свою слабку сторону, Ваше тіло все одно автоматично компенсуватиме це навантаження, при підйомі ваги, присіданнях або бігу. Якщо Ви не збалансуєте навантаження, це може призвести до травматизму. Якщо у Вас є слабка сторона, Ви не зможете максимально підвищити свої силові показники самостійно.

М'язовий електростимулятор Compex має 4 окремі канали, що дає змогу закріпити електроди на м'язах обох сторін Вашого тіла одночасно та рівномірно. Використовуйте Compex для того, щоб зміцнити слабку сторону або підтримати баланс в обох сторонах Вашого тіла, при підвищенні силових показників.

Швидкість скорочення

Швидкість скорочення м'язів не дуже важлива, але це відіграє певну роль, якщо важлива інтенсивність виконання, наприклад, стрибків або тяги. Навчання Ваших м'язів вивільняти максимальну енергію щоразу, коли це необхідно – найкращий спосіб збільшити швидкість скорочення. Практика забезпечує вдосконалення, стосовно м'язів це твердження є особливо актуальним. Чим більше разів регулярно виконувати певну вправу, тим швидше Ви досягнете бажаної цілі.

Наприклад, коли ви стрибаєте, м'язи ніг потребують швидкого та негайного скорочення, щоб спрямувати тіло вгору. Багаторазові стрибки, якомога вище або з використанням ваги, можуть завдати значної шкоди колінам, стопам або суглобам, ще до того, як Ви досягнете бажаного результату. Однак, тренування разом з м'язовим електростимулятором Compex дозволяють пропрацювати ці м'язи, щоб працювати настільки інтенсивно, як ви хочете, і натільки ж швидко, як ви хочете.

Раніше цього року ми розповідали про те, як волейболіст Брендон Тальбот використав Compex, щоб покращити показники при стрибках вгору та побити світовий рекорд. Талбот вибрав електростимуляцію задля досягнення бажаного результату. Завдяки тренуванням із Compex, він зміг стрибнути на платформу висотою понад 155 см.

Відновлення

У досягненні поставленої цілі, важливі не лише тренування, але й час для відновлення організму. Під час інтенсивних тренувань Ваш організм може потребувати близько двох днів, щоб відновитись. Compex допоможе полегшити та прискорити час відновлення і Ви швидше повернетеся до тренувань.

Використання електростимулятора Compex допоможе підвищити інтенсивність кровообігу на 600%. Це означає, що молочна кислота, яка накопичується в м'язових волокнах, в процесі інтенсивного тренування, швидше виходить з організму. Це вивільняє більше простору для свіжої крові, що допоможе Вашим м'язам швидше відновлюватися.

Вправи на гімнастичному ролику є чудовим способом для того, щоб розбити спайки, які можуть спричинити біль та чутливість у м'язах. Але це механічний процес, при якому Ви розробляєте м'язи за допомогою фізичного навантаження. На жаль, крім того, що це ефективно, такі вправи можуть завдавати вам болю.

Використання програми «Активне відновлення» на приладі Compex дасть змогу розбити спайки, при цьому уникнути болю, оскільки вплив буде здійснюватися безпосередньо на м'яз, а не на сполучну тканину. Водночас, це сприятиме викиду ендорфінів і завдяки цьому, Ви почуватиметеся краще і не зникне бажання продовжувати тренування.