У даній статті мова піде про те, як швидко досягти бажаного тонусу м'язової групи сідниць. Обговоримо одну з найбільших м'язових груп нашого тіла, і значні зусилля, які потрібно докласти, щоб загнати її в тонус. Для досягнення бажаної форми сідниць важливо уникати великої кількості повторів при малій інтенсивності.

Compex ось уже 35 років дбає про ваші м’язи і готовий поділитися власними порадами для швидкого досягнення бажаного результату тренувань.

Заганяємо сідниці в тонус

Що для цього потрібно? - Електростимулятор Compex, 20 хвилин двічі на тиждень, а також спортивна резинка.

Ще не маєте електростимулятора? -Оберіть оптимальний для себе варіант з лінійки Фітнес.

Для роботи з сідницями електроди можна розмістити двома різними способами:

1. Якщо у вас базова модель електростимулятора FIT 5.0 лише двома модулями, або якщо ви прагнете більш м’якого (але все ще ефективного) тренування:

2. Якщо у вас є міостимулятор з чотирьома модулями або провідна модель, то оптимальне розміщення електродів виглядає наступним чином:

Починаємо з ізометричних вправ

Починати потрібно з ізометричних вправ (тобто в статичному положенні), двічі на тиждень впродовж 2 тижнів:

● Виберіть програму Пружні сідниці, представлену на всіх наших продуктах (однак, рекомендуємо модельний ряд Fitness, особливо модель FIT 5.0)

● Нанесіть два або чотири електроди на кожну сідницю (залежно від інструкцій пристрою або програми Соmpex Coach)

● Ляжте на спину, зігнувши коліна, або встаньте на четвереньки-див. фото нижче. Вибирайте ту позу, яка буде найбільш зручною для вас

● Якщо перебуваєте в положенні на четвереньках, постарайтеся втримати тіло в даному положенні наскільки це можливо, при цьому збільшуючи рівень інтенсивності міостимуляції кожні 2 – 3 скорочення.

● Якщо ви обрали позу лежачи на спині-дотримуйтесь вказівок відеоінструкції.

● Перший раз виконуйте 10 скорочень, другий - 20, третій - 30 і в останній сеанс пройдіть програму до кінця.

Після двотижневого курсу тренувань, варто зробити 1 тиждень перерви та протягом 7 –днів взагалі не проводити сеансів міостимуляції Compex.

Через тиждень відпочинку повертайтеся до тренувань як і раніше, двічі на тиждень, але уже виконуючи динамічні вправи.

Якщо у Вас виникли додаткові запитання, звертайтеся до продавця апарату або до офіційного представника Compex в Україні

Переходимо до динамічних вправ

Для ефективного тренування вам достатньо виконувати прості динамічні рухи, щоб привести сідниці в тонус, все інше зробить Compex.

За рахунок сідниць розгинайте стегно з позиції на четвереньках (сідницями відводьте стегно назад)- див. фото нижче. Аналогічний рух, як при підйомі по сходах або вставанні з сидячого положення.

Робіть цей рух двічі на кожне скорочення Compex.

Виконуйте динамічні вправи з стимулятором впродовж двох тижнів, не застосовуючи спортивну резинку, як і раніше 10, 20, 30 скорочень, а останній раз - всю програму.

Після цього знову зробіть тиждень перерви і завершіть програму, виконуючи ті ж самі вправи впродовж 2-ох тижнів, але уже з резинкою для додаткового опору.

Готові отримати сідниці, про які завжди мріяли? Досягнення бажаного результату потребує лише 20 хвилин двічі на тиждень.

Пам'ятайте: результати досягаються швидше та зберігаються протягом тривалого часу, якщо ви обираєте активний спосіб життя, здорове і правильне харчування.

Якщо у Вас виникли додаткові запитання, звертайтеся до продавця апарату або до офіційного представника Compex в Україні

Положення для стимулювання сідниць в статичній позі і положення відновлення в динамічній вправі.

Динамічна вправа для тонусу сідниць – розгинання стегна за рахунок сідниць почергово правого і лівого під час фази скорочення.

Більше новин та статтей про користь міостимуляції для здоров’я можна прочитати у нашому блозі за посиланням.

Джерело