У сезонного гірськолижника є щонайменше дві вагомі причини для підготовки своїх м’язів до улюбленого виду спорту:

  - Зменшити ризик травм, що часто трапляються на початку лижного сезону у людей, що перебувають у поганій фізичній формі.
  - Уникнути зранку наступного дня відчуття сильного болю у нижній частині спини (люмбаго) та чотириголових м’язах ніг, а отже – повною мірою використати тиждень, проведений на гірськолижному курорті.

Високоякісна електростимуляція, що стала доступною завдяки Compex, забезпечує певну роботу м’язів для досягнення бажаного результату та залучає в активну роботу значну кількість м’язових волокон, що стимулюються.

Незважаючи на якісні сеанси стимуляції, потрібно щонайменше 4 тижні, щоб підготувати м’язи до тижня занять лижним спортом та бути готовим до підкорення схилів мінімального рівня складності!

Compex пропонує три плани тренувань, щоб кожен міг вибрати відповідний та оптимальний рівень підготовки.

План № 1

Мінімальна підготовка: 3 сеанси з програмою «Чотириголові м’язи» на тиждень.


План № 2

Підготовка, що рекомендована для всіх: 3 сеанси програми «Чотириголові м’язи» + по 3 сеанси на тиждень з програмами для м’язів живота та нижньої частини спини.

План № 3

Ідеальна підготовка: для тих, хто має можливість регулярної підготовки протягом 8 тижнів.

Все займає близько 30 хвилин за сеанс, враховуючи час встановлення!

1. Завершіть всі сеанси Compex плану №1 або №2.

2. Продовжуйте тренувати ті ж групи м’язів (Лише Чотириголові м’язи або Чотириголові м’язи + м’язи живота та нижньої частини спини) протягом 4 додаткових тижнів.

3. Використовуйте програму «Опір» по 2 підходи для квадріцепсів та цикл «Зміцнення пресу» («Формуйте кубики пресу» /«Зміцнення м’язів»), 2 підходи для пресу та м’язів попереку протягом останніх 4 тижнів підготовки.

Ще декілька корисних порад:

- Завершіть сеанси тренувань Compex у поєднанні з фізичним навантаженням просто неба (біг, їзда на велосипеді, прогулянки) 1-3 рази на тиждень.

- Під час підготовки утримуйтесь від користування ліфтом та використання автомобіля для подорожей на короткі відстані.

- Почніть підготовку на тиждень раніше, щоб скоротити останній тиждень перед від’їздом і, таким чином, забезпечити дуже вигідний період відпочинку/відновлення перед навантаженням.