Наскільки часто в залі доводиться бачити «качків» із потужною верхньою частиною тіла та тоненькими ніжками. Тренування м'язів ніг - не менш важливе та є показником правильного, грамотного підходу до тренувань.

Для тих, хто прагне залучити в активну роботу квадріцепси, м'язи задньої поверхні стегна, литкові м'язи, дрібні м'язи - стабілізатори (гомілка, стопа), міостимуляція стане чудовим та ефективним доповненням до звичної програми тренувань.

У використанні міостимуляції є одна суттєва перевага: немає ризику отримати травму, як з обладнанням, так і з гирями. Тренування м'язів ніг із Compex Fit 5.0 не передбачає застосування додаткового спорядження.

Для глибокого прокачування м'язів достатньо виконувати базові вправи, щоб пропрацювати ту чи іншу групи м'язів. Просто тепер ця вправа стане в декілька разів важчою і, як наслідок, ефективнішою.

Для опрацювання великих м'язів (чотириголового, задньої поверхні стегна) робіть присідання та випади, а також нахили, наприклад, нахиляйте тулуб вперед, при цьому коліна повинні бути випрямлені, наскільки це можливо .

Для глибокого пропрацювання литкових м'язів, можна робити вставання на пальці.

Для тренувань глибоких м'язів – стабілізаторів або ж з метою профілактики травм (гомілки, щиколотки) застосовуйте нестабільну платформу.

Про особливості застосування нестабільної платформи дізнайтеся за посиланням: Із Compex Fit 5.0, ви також можете ефективно тренувати інші групи м`язів:

  • М'язи рук
  • М'язи пресу
  • М'язи плечей
  • М'язи грудей
  • М'язи шиї
  • М'язи спини

Більше про електростимулятори та актуальні ціни дізнайтесь тут.