Пол Картер, чемпіон з плавання у старшій віковій групі, учасник міжнародних Олімпійських ігор та професійний тренер з плавання, розповів, чому він рекомендує електростимулятор Compex кожному спортсменові, а ще про те, яка програма електростимуляції сподобалася йому найбільше.

«Про Compex мене питають майже щодня. І зі свого досвіду я, як учасник старшої вікової групи, учасник міжнародних Олімпійських ігор та професійний тренер з плавання, раджу Compex кожному, хто хоче покращити свої фізичні показники та використати свій потенціал повною мірою.

Я настільки довіряю Compex, що готовий повернути гроші за пристрій тому, хто не відчує результату. Я вражений програмою «Активне Відновлення» та тим, наскільки швидко, завдяки цій програмі, спортсмен може відновити свої сили після виснажливого тренування.

Я, звичайно, знаю, що є багато навчальних матеріалів та результатів медичних досліджень на тему електростимуляції, але навіть не заглиблюючись у теорію, я відчуваю результат. Повірте мені, це діє!»