Для розвитку сили м'язів загалом та їх обсягу зокрема, тренування з використанням електростимуляції обов’язково повинно відповідати двом вимогам: забезпечення залучення значного відсотка м’язових волокон під час кожного скорочення та адаптація оптимального режиму роботи, що застосовується до стимульованого м’язу.

Завдяки високій якості імпульсів стимуляції, відбувається глибока обробка м’язових волокон, без будь-яких надмірних навантажень або больових відчуттів, спричинених застосуванням електричного струму. А режим роботи, який пропонує Compex, абсолютно унікальний, при цьому під час звичайних тренувань, навряд чи вдасться досягти такої результативності та обсягу роботи.

Справді, однією з переваг електростимуляції є те, що таке тренування не спричиняє зростання серцевого ритму, розумової або психологічної втоми, як це може відбуватися в процесі інтенсивних традиційних фізичних тренувань. Варто пам’ятати, що для досягнення найкращих результатів, доцільно поєднувати ці 2 типи тренувань.

Програма: Зміцнення м'язів грудей

Тривалість циклу та частота застосування: 6 тижнів регулярно інтегруйте електростимуляцію у свої тренування. Щонайменше 3 сеанси на тиждень протягом 6 тижнів – це мінімальна кількість занять, виконавши які, ви отримаєте дивовижні результати!

Зверніть увагу, що можна працювати над кількома м’язовими групами протягом одного дня, наприклад, розробляти м’язи живота, стегон, рук, все залежить лише від того, скільки вільного часу у вас є. Однак не рекомендуємо працювати з однією групою м’язів кілька разів поспіль протягом одного дня.

Розміщення електродів:


Положення тіла та вправи: Нижче подано кілька прикладів вправ, які можна виконувати з Compex для зміцнення м’язів грудей. Для того, щоб тренування було продуктивнішим, доповніть його, виконавши 4 наступні вправи:

Вправа 1: ТИСК РУКАМИ – ЕЛЕКТРОДИ РОЗМІЩЕНІ НА М’ЯЗАХ ГРУДЕЙ


Вправа 2: ТИСК З РОЗВЕДЕНИМИ У СТОРОНИ РУКАМИ


Вправа 3: ТИСК СТИСНУТИМИ РАЗОМ РУКАМИ


Вправа 4: ВІДТИСКАННЯ НА РУКАХ (ВІД СТІНИ, СТОЛУ, СТІЛЬЦЯ АБО ПІДЛОГИ


Регулювання інтенсивності:

Потрібний ефект: Забезпечити потужні скорочення, у яких залучено якомога більше м’язових волокон.

Оскільки відбувається звикання організму до навантажень, то варто постійно збільшувати рівень інтенсивності протягом кожної сесії (наприклад, кожні 4-5 скорочень), а також від одного сеансу до іншого. Хороший спосіб зробити це - встановити ціль кожної сесії, щоб вона перевищувала рівень інтенсивності, досягнутий під час попередньої сесії. Наприклад, вперше ви повинні досягти рівня інтенсивності не менше 100, а потім спробувати наблизитися до рівня приблизно 250. Часто спортсменам вдається досягти максимуму 999!

Важливо регулярно збільшувати інтенсивність до максимально допустимого та комфортного для вас рівня! Це важливо, оскільки інтенсивність прямо впливає на відсоток залучених м’язових волокон.

Увага: Збільшення рівня інтенсивності потрібно здійснювати лише у фазі скорочення!

Під час фази відпочинку рівень інтенсивності ділиться на 2, і не потрібно його збільшувати. Під час розминки та фази відновлення збільшіть інтенсивність до вираженого тремору м’язів, при цьому відчуття мають бути комфортними. В апараті SP8.0 вбудована функція AUTORANGE, що автоматично регулює інтенсивність, і щойно ваш індивідуальний рівень інтенсивності знайдено, він буде встановлений як «оптимальний рівень інтенсивності».

- На дротових пристроях екран девайсу відображається так:


- На бездротових пристроях екран девайсу відображається так:



Дивіться відео тренування Сompex для розвитку грудних м’язів