Брендон Тальбот, професійний волейболіст, рекордсмен зі стрибків у висоту, розповів про те, як електростимуляція м'язів Compex допомагає досягти світових рекордів.

Всі люди вміють стрибати, але є ті, хто вміє робити це особливо добре. Брендон Тальбот – професіонал у стрибках. Він зміг побити три світові рекорди, використовуючи у своїх тренуваннях електростимуляцію Compex. Брендон зумів стрибнути на висоту 123 см на одній нозі!


Його перший рекорд - стрибок на платформу з місця. До цього, за даними сайту Книги рекордів Гіннеса, рекордсменом зі стрибків у висоту з місця був данець Йонас Хуусом, який підкорив висоту 1,48 метри (це висота стрибка з тротуару на дах автомобіля Honda Accord 2014).

Другий рекорд - стрибки у висоту з місця.  Зараз не вдалося точно встановити особу переможця у цій категорії. Одні експерти схильні підтримати точку зору, що це американський футболіст Джастін Бетел, інші вважають, що каскадер Кевін Джордан, а треті наполягають, що це француз Кадор Зіані. Кажуть, що тоді вони стрибнули на висоту 1,52 метри, саме такий ріст відомого актора Денні Девіто.

Третій рекорд також не зареєстровано офіційно. Це рекорд у категорії "найвищий стрибок поштовхом однієї ноги".

Для виконання своїх фірмових стрибків Брендон почав тренуватись порівняно недавно. Він виріс у Юті, і не займався спортом до 20 років, доки він не захопився пляжним волейболом. Тоді ж тренер вперше ознайомив Брендона із електростимуляцією Compex. Інтегрувавши заняття електростимуляції Compex у свій режим тренувань, Брендон удосконалив свої показники. Тепер він стрибав на 18 см вище ніж раніше, увійшовши в еліту професійного спорту. Використовуючи тренувальні та відновлювальні режими лише за 2 роки занять із електростимулятором Compex, Тальбот покращив результат у 2 рази: з 76 до 155 сантиметрів. Це неймовірні результати, а Брендон зазначає, що Compex допоміг відкрити такий потенціал його організму, якого важко досягти дотримуючись звичайного тренувального режиму.