Більше 30 років поспіль велосипедисти у всьому світі можуть тренуватися, підвищувати рівень своїх професійних навичок та досягати нових спортивних цілей за допомогою електростимуляторів Сompex.

Щоразу велоспортсмени уважно стежать за висвітленням змагань "Тур де Франс" і ставлять собі питання: "Як можна домогтися такого рівня виступу?.

Доповнивши свої тренування сеансами міостимуляції, спортсмени отримують можливість приєднатися до таких професіоналів елітного рівня, як шестиразовий переможець "Тур де Франс", володар зеленої майки лідера Ерік Забель та триразовий переможець "Тур де Франс" Жоан Сомарріба. Для обох спотсменів сеанси електростимуляції м'язів стали частиною обов'язкової програми тренувань.

Терапія з використанням міостимуляції Compex передбачає застосування цільових програм, які дозволяють велоспортсменам покращити роботу, продуктивність, силу, витривалість тих м'язів, що потрібні досягнення високих показників у велоспорті.

Після тренувань із Сompex велоспортсмени покращують свої результати на довгій дистанції, у спринті, а також отримують можливість швидшого та якіснішого відновлення м'язів після тренування.

«Завдяки використанню конкретних програм, таких як «Сила» або «Витривалість», спортсмен може максимально підвищити рівень продуктивності своїх м'язів, особливо тих, які пов'язані з велоспортом: спринт на короткі дистанції, альпінізм, біг на довгі дистанції тощо», - каже Грег Хулгейт, директор з продажу Compex.

Розроблені світовим лідером в галузі електростимуляції, девайси Compex дозволені Управлінням з санітарного нагляду продуктів та медикаментів (FDA).

Дізнатися більше про можливості Compex у велоспорті можна у статті Застосування електростимуляції Compex у велоспорті