Лінійка електростимуляторів Compex має багато переваг та покликана допомогти вам позбутися болю в м’язах, що виникає внаслідок перерви в тренуваннях, у відновленні після травми або якщо ви шукайте додаткові способи для підвищення продуктивності. Compex використовують багато спортсменів елітного рівня та спортсменів «вихідного дня» - аматорів, що прагнуть прискорити процес відновлення підвищити рівень продуктивності.

Нейром’язова електростимуляція Compex призначена для:

• Збільшення м’язової сили та щільності;

• Зменшення часу, витраченого на відновлення м’язів;

• Збільшення обсягу м’язової маси;

• Покращення показника VO2max (максимальна аеробна потужність);

• Підвищення вибухової сили;

Завдяки можливості застосування розроблених заздалегідь програм, девайси (НЕМС) можуть бути корисними для:

• Підвищення показників стрибків у висоту;

• Розвитку максимального рівня сили м’язів;

• Швидкого відновлення після фізичних навантажень;

• Покращення локального кровообігу;

• Зміцнення хребта.

Compex – найпростіший та найефективніший інструмент, що допомагає відновити нормальне функціонування м’язів після виснажливих тренувань. З допомогою девайсу можна легко тренувати конкретну групу м’язів, які можливо, перевантажені, травмовані або втомлені.


Апарат зручний, портативний та досить компактний, щоб брати його із собою куди завгодно. Окрім цього, пристрій досить потужний, щоб стати по-справжньому цінним активом як для тренувань, так і для відновлення навіть для найвибагливішого спортсмена. Водночас, міостимуляція Compex не може повністю замінити тренування, вона лише покращує їх результативність.

Спортсмени використовують програми тренувань, що попередньо розроблені на пристрої Compex, щоб підвищити власний потенціал. Compex забезпечує високу якість тренувань та підвищить рівень продуктивності. Особливо популярними є програми відновлення, що сприяють значному покращенню кровообігу (швидше виводять токсини), забезпечують ефект знеболення за рахунок виділення гормону ендорфіну (блокує больові сигнали) та забезпечують ефект розслаблення (менше напруження та спазмів) в уражених м’язах. Усі ці переваги забезпечують швидке відновлення м’язового балансу.


Апарат нейром’язової електростимуляції Compex працює за допомогою електродів, розміщених над ураженими м’язами, дозволяючи вибирати бажане налаштування пристрою відповідно до ваших цілей. Його можна використовувати під час регулярних тренувань, під час ізольованих вправ або під час відпочинку після тренування в процесі відновлення.

Лінійка девайсів Compex призначена для всіх – від аматорів, до професіоналів, від фітнесу до важкої атлетики; від кросфіту до спортсменів Ironman, футболістів та бодібілдерів.

Якщо ви хочете випробувати всі переваги стимуляції Compex, запишіться на тест-драйв за посиланням та відкрийте для себе нові можливості вже сьогодні!