Пістолет Fixx 1.0 – це найновіший інструмент для відновлення від швейцарського бренду нейром'язової електростимуляції м'язів Compex. Compex – це лідер на світовому ринку в фізіотерапії, лікуванні болю, відновленні та спортивних тренуваннях.

Пропонуємо огляд девайсу Fixx 1.0., який є першим масажним пістолетом Compex для масажу глибоких тканин. Це універсальний інструмент для спорту та фізичної реабілітації.

У чому переваги масажера-пістолету Fix 1.0?

Масажер Fixx 1.0 здійснює перкусійний масаж та забезпечує максимально глибоке опрацювання болючих та перевантажених м'язів. Його також можна використовувати як частину розминки перед початком тренувань або змагань.

Масажер Fixx 1.0 - доволі простий у використанні апарат. Він оснащений динамічною насадкою, що регулюється, а кнопка на ручці дає змогу користувачеві вибирати та регулювати рівень швидкості вібрації насадки. Найголовніше у застосуванні девайсу для розминки та відновлення – це знати, в якій саме точці масажувати, який рівень інтенсивності перкусії використовувати на конкретній частині тіла, а також який напрямок руху вибирати.

Чи просто використовувати масажер Fixx 1.0?

Звісно так. Масажер має дуже мало рухомих деталей і лише одну кнопку-повзунок для регулювання швидкості. Три кути нахилу, що регулюються, дають змогу використовувати широкий діапазон груп м'язів для досягнення максимальної ефективності сеансу масажу. Масаж легко робити самостійно, в комфортних домашніх умовах.

На відео нижче показано, як встановити насадку що регулюэться в 3 доступні положення.

Є 3 різні швидкості / програми перкусії, кожна з яких має свої переваги.

На відео нижче показано режим різних швидкостей, а також те, наскільки тихий масажер-пістолет у процесі роботи.

Масажер Fixx 1.0 має 3 режими швидкості: 25, 33 та 46 обертів за секунду. Поєднання швидкості перкусії та тиску руки дає можливість провести масаж будь-якої складності. Ось переваги використання кожного режиму швидкості масажера-пістолета.

Легкий (25 уд. в сек.) – для чутливих м'язів. Низький рівень швидкості, допомагає розслабити м'язові вузли та усунути біль у м'язах, «вимиваючи» молочну кислоту.

Середній (33 уд. на сек.) - для м'язів середньої чутливості. Середній рівень швидкості дозволяє зменшити болючість та напруження в м'язах, не спричиняючи при цьому відчуття дискомфорту

Сильний (46 уд.в сек.) – призначений великих груп м'язів, яким потрібен глибокий масаж тканин. Режим сильного масажу допоможе розбити м'язові вузли глибоко у тканинах, сприяє більш інтенсивному вимиванню молочної кислоти та допомагає розслабити м'язи.

Для яких м'язових груп краще використовувати масажер-пістолет Fix 1.0?

На фото нижче вказані групи м'язів, на яких краще використовувати масажер-пістолет.


Переклад написів на зображенні:

Biceps - Біцепси

Pecs - Грудні м'язи

Low Back - Поперековий відділ

QL - Квадратний м'яз попереку

Glute - М'язи сідниць

Trap - Трапецієподібні м'язи

Triceps - Трицепси

Rotator - м'яз, що обертає

IT Band - Передній великогомілковий м'яз

Примітка: Compex рекомендує застосовувати масажер Fixx 1.0 не більше, 1 хвилини у конкретній ділянці. Продовжуйте плавні рухи по поверхні м'язів та уникайте кісткових ділянок. Негайно припиніть використовувати масажер, якщо відчуєте біль чи дискомфорт.

Наскільки важкий масажер Compex Fixx 1.0 і чи зручно ним користуватися?

Апарат важить приблизно 1 кг. Разом із вбудованою батареєю. Спеціальна ергономічна ручка забезпечує зручне використання. Ручка виготовлена із спеціальної екологічно чистої гуми із силіконовим покриттям для надійного захоплення пальцями. Для фізіотерапевта особливо важливо, щоб ручка не ковзала та дозволяла утримувати захоплення, навіть за умови, що часто руки спеціаліста жирні після застосування масажного крему або мазі. Спеціальна форма ручки дозволяє зручно утримувати пристрій під час тривалих сеансів масажу.

Масажний пістолет Fix 1.0 – найкращий із продуктів цієї лінійки, які є на світовому ринку?

Прилад достатньо потужний, щоб забезпечити глибокий інтенсивний масаж і усунути біль у м'язах. Він має три рівні швидкості та тривалий час роботи в автономному режимі. Завдяки можливості руху в різних напрямках, легко масажує важкодоступні ділянки. Безперечно, це апарат високої якості.

Наскільки тихий масажер у процесі роботи?

У масажері тихий двигун, але якщо використовуєте 2 і 3 режим швидкості, то звук стає гучнішим. Проте під час масажу можна спокійно дивитися телевізор.

Наскільки вистачає заряд батареї?

Заряджений акумулятор забезпечує близько 90 хвилин безперервної роботи, а на ручці є 4-точковий індикатор рівня заряду, який показує, коли девайс потрібно знову зарядити.

На відео нижче показано, як зняти акумуляторну батарею, а ще як її встановити. Щоб зняти батарею, потрібно трохи стиснути з обох боків.

Масажер-пістолет Fixx 1.0. – найкращий партнер у тренуваннях для тих, чия мета – активне та здорове життя.

Джерело