Ця стаття буде корисною для тих, хто вирішив купити міостимулятор Сompex. Ми розповімо, як не стати жертвою маркетингових хитрощів, і чому правильний вибір девайсу – це ключ до успіху у вашій роботі з апаратом та запорука досягнення бажаних результатів.

Як вибрати міостимулятор правильно? Практичні поради.

1. Покупка апарату в офіційного та сертифікованого представника – гарантія якості.

Compex – це цінне і недешеве придбання. Не дивно, що покупці починають активно стежити за ринком у пошуках більш дешевих варіантів. І періодично находить їх на загальних пошуковиках або маркетплейсах. Побачивши нижчу ціну, покупець часто цікавиться програмним наповненням апарату. А дарма. На американському ринку, і зокрема на Amazon, існують альтернативні, а іноді підроблені моделі, в яких кількість програм та можливості дуже спрощені та, відповідно, відрізняються від оригінальних девайсів. Наприклад, за кордоном можна купити Сompex SP 8.0 трохи дешевше, але, увімкнувши його, ви з подивом можете виявити лише 10 програм замість 40 і не знайдете головної фішки апарату – інтуїтивного Mi-scan. Навіть спрощений європейський дротовий SP 4.0 матиме більше наповнення! Тож чи варто економити?

2. Купуючи сертифікований товар в Україні, ви отримуєте 3 роки гарантії та сервісне обслуговування. На апарати, куплені там, гарантія, на жаль, не поширюється. У разі виникнення неполадок або випадкового пошкодження апарата вам доведеться звертатися до того, у кого ви його купили. І далеко не завжди зможете оперативно вирішити проблеми, що виникли.

3. Купивши апарат у офіційного представника в Україні, ви отримуєте від нас особистий подарунок – вступний навчальний курс та консультації тренера та лікаря.

Ми знаємо кожного нашого клієнта та забезпечуємо інформаційну підтримку на всіх етапах роботи, оскільки зацікавлені в тому, щоб ви користувалися апаратом правильно, отримуючи максимальну ефективність роботи з ним за максимального рівня комфорту. Не пройшовши навчання і не знаючи всіх секретів роботи апарату, клієнт просто не зможе відкрити для себе весь його потенціал. За кордоном така інформаційна практика просто відсутня.

4. Наявність офіційної ліцензії МОЗ України. Якщо ви є представником медичного або реабілітаційного центру, то на використання апарату вам потрібна відповідна ліцензія, інакше у вас можуть виникнути проблеми під час перевірки. У нас є всі дозволи, а товар сертифікований, оскільки є ліцензія та висновок МОЗ.

5. Компанія "Медіспорт" з 2017 року є ексклюзивним представником COMPEX® в Україні та офіційним дистриб'ютором міостимуляторів на території нашої країни.


У ЧОМУ СЕКРЕТ ЕФЕКТИВНОСТІ ЕЛЕКТРОМІОСТИМУЛЯЦІЇ?

По суті вона замінює імпульси, які надсилає ваш мозок! У житті, коли ви хочете скоротити м'яз, мозок надсилає повідомлення цього м'язу за допомогою електричного імпульсу. У процесі тренувань з міостимулятором (наприклад, Сompex SP 8.0), апарат виконує ту ж роль, що і Ваш мозок, і таким чином активізує м'язи за допомогою електричного імпульсу через електроди, що розміщені на тілі. Це дає можливість клієнту регулювати рівень інтенсивності м'язових скорочень та імпульсів для досягнення власних тренувальних цілей, таких як збільшення сили, потужності, витривалості, розміру м'язів, відновлення, керування болем та багато іншого.

Compex – це швейцарський бренд, який заснований на унікальному багаторічному досвіді, у галузі фізіотерапії, лікуванні болю та спортивних тренувань. Постійне вдосконалення технологій та процесів стало результатом появи на ринку повністю бездротової моделі електростимулятора SP 8.0.


SP 8.0. - топова модель лінійки спортивної серії електростимуляторів на ринку. Має бездротове з'єднання з 4 окремими модулями стимуляції, 40 встановленими програмами тренувань, 4 окремими каналами електростимуляції, із швидким часом заряду батареї (менше 3 годин), 3 роками гарантії.

Як зазначено вище, можливості застосування SP 8.0 дуже широкі. У цій статті ми зосередимо увагу на програмах кондиціювання м'язів. Кожна з 40 програм є «тренуванням» тривалістю від 9 до 49 хвилин. Ці програми відрізняються одна від одної варіаціями рівня тривалості м'язових скорочень, діапазоном частот стимуляції, тривалістю відновлення та кількістю м'язових скорочень під час тривалості конкретної програми.

Наприклад, програма на витривалість передбачає більш короткі проміжки у фазі відпочинку між скороченнями, більшу кількість скорочень та нову частоту стимуляції (інтенсивності), на відміну від програм потужності, сили та вибухової сили.

У SP 8.0 існують такі програми кондиціювання м'язів:

- Розминка: для підготовки м'язів перед змаганнями або тренуваннями

- Потенціювання: Для підготовки м'язів перед змаганнями (коротка інтенсивна програма)

- Витривалість: для підвищення продуктивності у видах спорту, що вимагають витривалості

- Опір: Для покращення здатності забезпечення постійних зусиль

- Сила: для збільшення максимальної сили та швидкості скорочення м'язів

- Вибухова сила: Для зростання рівня вибухової сили м'язів

- Крос - тренування: Для тренування груп м'язів у різній робочій послідовності

- Зміцнення м'язів: Для тонізування та збільшення обсягу м'язів

- Гіпертрофія: Для значного збільшення обсягу м'язів

- Стабілізація хребта: Для зміцнення м'язів преса та спини

- Запобігання вивиху щиколотки для збільшення сили щиколотки

- Капіляризація: для збільшення кровотоку та витривалості на етапі перед змаганнями

- Гіперкомпенсація для підготовки м'язів до зусиль, що потребують витривалості або опору м'язів.

Кожна з цих програм орієнтована на певний результат, який ставить перед собою користувач. Саме в цьому є головні переваги тренування з міостимуляцією Сompex порівняно з традиційним тренуванням.


Крім програм, що описані вище, бренд Compex першим впровадив інноваційну технологію MI (м'язовий інтелект), якою, зокрема, обладнано SP 8.0.

MI-Scan автоматично сканує м'язи та пристосовує параметри стимулятора до фізіології кожного вашого м'яза, забезпечуючи більш ефективне скорочення м'язів під час сеансу стимуляції.

MI-Action дає користувачеві можливість поєднувати скорочення м'язів, спричинені електростимуляцією з довільними скороченнями для більш індивідуального тренування (наприклад, використання Compex для більшої витривалості під час виконання силових вправ у тренажерному залі).

Більш детально про асортимент лінійки та актуальні ціни на міостимулятори Compex можна дізнатися, перейшовши за посиланням.